Foto: Allan West

I foråret 2017 er der igen babysalmesang i Give Kirke. Vi begynder torsdag d. 9. marts kl. 10.00 og mødes fem gange inden påske og fem gange efter påske, så sidste gang er torsdag d. 18. maj.

Tilmelding er nødvendiggive.sogn@km.dk eller 7573 1009. Her kan man også henvende sig, hvis der er spørgsmål til forløbet.

Babysalmesang er målrettet børn mellem 2 og 10 måneder og deres forældre. Alle er velkomne uanset sognetilknytning, og om man vælger at lade sit barn døbe eller ej. Det gratis at deltage.

Babysalmesang er hyggeligt – både for store og små! Børnene er i centrum, og med sange, salmer, rim og remser, fagter og forskellige rekvisitter stimulerer vi børnenes sanser og hygger om dem. Små børn er vilde med at høre deres forældres velkendte stemmer, så benyt endelig lejligheden til at være med til at synge for dit barn.

Medbring en dyne eller et tæppe, som barnet kan ligge på. Der er skumunderlag på gulvet.

Vi synger og leger i ca. 40 minutter, hvorefter vi hygger os med en forfriskning.

Kom til en hyggelig og uformel formiddag i Give Kirke!

Se info på Give Kirkes facebookside

Forår 2017 er der babysalmesang i Give Kirke følgende torsdage