Foto: Folkekirken

I efteråret 2019 er der igen babysalmesang i Farre Kirke. Vi begynder torsdag d. 22. august kl. 10.00 og forløbet slutter i begyndelsen af november.

Tilmelding er nødvendiggive.sogn(at)km.dk eller 5185 0506. Her kan man også henvende sig, hvis der er spørgsmål til forløbet.

Babysalmesang er målrettet børn mellem 2 og 10 måneder og deres forældre. Alle er velkomne uanset sognetilknytning, og om man vælger at lade sit barn døbe eller ej. Det gratis at deltage.

Babysalmesang er hyggeligt – både for store og små! Børnene er i centrum, og med sange, salmer, rim og remser, fagter og forskellige rekvisitter stimulerer vi børnenes sanser og hygger om dem. Små børn er vilde med at høre deres forældres velkendte stemmer, så benyt endelig lejligheden til at være med til at synge for dit barn.

Medbring en dyne eller et tæppe, som barnet kan ligge på. Der er skumunderlag på gulvet.

Vi synger og leger i ca. 40 minutter, hvorefter vi hygger os med en forfriskning.

Kom til en hyggelig og uformel formiddag i Give Kirke!

Se info på Give Kirkes facebookside

Efterår 2019 er der babysalmesang i Farre Kirke følgende torsdage