Foto: Folkekirken.dk

Babysalmesangsforløbet i 2020 blev aflyst pga. coronavirussen, men nu glæder jeg mig gevaldigt over at kunne byde op til babydans igen.

Vi starter næste forløb i august 2021, og datoerne kommer til venstre på denne side.

Vi ved ikke, hvordan verden ser ud til august, men corona er nok stadig i samfundet, så vi må tage vores forbehold. Derfor rykker vi i sognehuset, hvor der er plads nok. Vi skal være i det såkaldte "Orange rum" med de orange stole. Vi overholder alle retningslinjer - fx 2 meters. Så du og din kære lille kan være tryg.

Babysalmesang er målrettet børn mellem 0 og 12 måneder og deres forældre. Alle er velkomne uanset sognetilknytning, og om man vælger at lade sit barn døbe eller ej. Det gratis at deltage.

Babysalmesang er hyggeligt – både for store og små! Børnene er i centrum, og med sange, salmer, rim og remser, fagter og forskellige rekvisitter stimulerer vi børnenes sanser og hygger om dem. Små børn er vilde med at høre deres forældres velkendte stemmer, så benyt endelig lejligheden til at være med til at synge for dit barn. din babys yndlingsstemme er din stemme - ligemeget hvordan du synger.

Medbring en dyne eller et tæppe, som barnet kan ligge på. Der er skumunderlag på gulvet.

Vi synger og leger i ca. 40 minutter, hvorefter vi hygger os med en forfriskning.

Kom til en hyggelig og uformel formiddag i Give Kirke!

Tilmelding er nødvendiggive.sogn(at)km.dk eller 5185 0506. Der er kun plads til 10. Her kan man også henvende sig, hvis der er spørgsmål til forløbet.

Hjertlig hilsen

Kordegn Thomas Thiim Christensen