Børn og unge

Gudstjenester særligt rettet mod børnefamilier

Søndag d. 28. oktober er der BUSK-gudstjeneste i Give Kirke kl. 10.30. BUSK står for Børn, Unge, Sogn og Kirke, og denne søndag holder vi familiegudstjeneste. Vi får besøg af Tryllestøv, der vil trylle lidt både under og efter gudstjenesten. Der er spisning i Sognehuset umiddelbart efter gudstjenesten, og efter frokosten er indtaget, vil Tryllestøv trylle lidt mere i kirken for børn og barnlige sjæle. Alle er velkomne.

Vi henviser desuden til Thyregod Kirke, hvor Gitte B. Lorentzen og Nikodemus jævnligt byder indenfor til børnegudstjeneste med efterfølgende spisning. Se www.thyregod-vester.dk.

Tilbud til børn og unge

I Give Sogn findes der flere forskellige tilbud i de kirkelige foreninger for børn og unge, og der arrangeres med jævne mellemrum familie- og børnegudstjenester.

Der er tilbud om konfirmandundervisning i 7. klasse, minikonfirmandundervisning i 3. klasse og babysalmesang for børn under et år.

Kirkens kor er også et tilbud til børn og unge fra 3. klasse og op efter.

Alle disse ting for børn og unge kan man læse mere om andre steder her på givekirke.dk

Følg derudover Give Kirkes facebookside, hvor der annonceres, når der afholdes børne- og familiegudstjeneste.