Give Kirkes kor

Give Kirke har tre kor:

- Spirekoret for dig, der går i 3. og 4. klasse

- Børnekoret for dig, der går i 5. og 6. klasse

- Ungdomskoret for dig, der går i 7. klasse og op.

I spirekoret lærer man at synge sammen i et kor, primært enstemmigt og kanon. Spirekoret øver i Give Sognehus onsdage kl. 14.30-15.20.

I børne- og ungdomskoret lærer man at synge lidt sværere sange og gerne flerstemmigt, og de to kor synger sammen til udvalgte gudstjenester og andre kirkelige arrangementer i løbet af året. Ungdomskoret synger ca. hver anden søndag i Give Kirke til gudstjenesten kl. 10.30. Korsangerne i børne- og ungdomskoret modtager løn for både korprøver og kirkelige handlinger. Børne- og ungdomskoret øver sammen i Give Sognehus onsdage kl. 15.25-16.25, hvorefter ungdomskoret fortsætter korprøven alene til kl. 17.10. Undervejs i korprøven er der en lille forfriskning i form af et stykke frugt og vand.

Børn i 3. og 4. klasse, der har lyst til at synge i spirekoret, skal bare møde op onsdag kl. 14.30. Børn og unge, der gerne vil synge i børne- og ungdomskoret, men som ikke har sunget i spirekoret, skal også blot møde op og være med til en korprøve onsdag kl. 15.25. Herefter vil korlederen afholde en kort og ufarlig stemmeprøve, hvor sangeren sammen med korlederen synger et vers af ”I østen stiger solen op” og nogle enkelte øvelser i tonetræfning. Dette er grundlaget for at blive optaget i børne- og ungdomskoret.

Korene følger skolernes ferier, og første gang efter sommerferien 2017 er onsdag d. 16. august.

Har man spørgsmål om kirkens kor, er man velkommen til at kontakte korleder Marianne Røhrmann Bloch på tlf. 3022 0017 eller marro@km.dk.

Foto: Allan West