Minikonfirmander

Fra august til oktober 2018 inviterer vi 3.a fra Give Skole, Ikær, til at være minikonfirmander. Programmet for forårets forløb kan hentes her.

Minikonfirmand er for dem, der går i 3. klasse. Børn i 3. klasse har ofte en fantastisk masse gode, seriøse og finurlige spørgsmål om stort og småt. I kirken er vi rigtig gode til at stille spørgsmål om det, der betyder noget for den enkelte. Det er ikke sikkert, man altid finder klare og enkle svar, men en stor del af minikonfirmandundervisningen handler om, at det er naturligt at stille spørgsmål; ligesom det er vigtigt at overveje, hvorfor verden hænger sammen, som den gør, og hvordan vi gerne skal behandle hinanden. Til minikonfirmand stilles disse spørgsmål i en ramme af de store fortællinger fra Bibelen og gennem leg og kreativitet.

Minikonfirmanderne opnår en fortrolighed med kirken, med fadervor og med kristendommens største fortællinger, og de skal opleve, at kirken også er et sted for dem.

Hvis I har spørgsmål til forløbet, kan kirkekontoret kontaktes på give.sogn@km.dk eller 7573 1009.

Tilmelding er nødvendig, og tilmeldingsblanket kan hentes her eller fås ved henvendelse på kirkekontoret.

Det er hver gang en fornøjelse at se Kiken og Sognehuset blive fyldt af glade og nysgerrige børn.

Foto: Allan West