"Luther og de danske værdier" - tirsdag d. 3. oktober kl. 19 i Give Sognehus
v/lektor i religionsvidenskab ved Århus Universitet, Marie Vejrup Nielsen. Hun dykker ned i, hvordan Luther opfattes enten som et problem eller som en ressource i diskussionen om Danmark som et multikulturelt land.
Fri entré. Gratis kaffe og kage.

Folkemøde i Ribe - torsdag d. 12. - søndag d. 15. oktober
Folkemødet er kulminationen på reformationsfejringen i Ribe Stift og er for alle - unge som gamle og med alle interesser. Via over 100 arrangementer, bl.a. andagter, koncerter, teater, filmfestival, byvandringer, korsang og udstillinger, får man forskellige bud på reformationens betydning - også for os i dag.
Se www.folkemødeiribe.dk, hvor man også kan booke til mange af arrangementerne.

Foredrag om egnens kirkebygninger - onsdag d. 1. november kl. 19 på Give-Egnens Museum
Nationalmuseets storværk "Danmarks Kirker" arbejder lige nu i Vejle Kommune, og 2 af medarbejderne, Ebbe Nyborg og Jakob Kieffer-Olsen, kommer og deler ud af deres store viden om vores kirker. Hvor gamle er kirkerne? Er der noget særligt for vores egn - og ikke mindst om 800 års historie?
Entré: 65 kr., inkl. kaffe og kage.
Arrangør: Give-Egnens Museum og Vejle Kommunes kirker under Ribe Stift.

Andre foredrag i Give Sognehus:

Grundtvigsk Forum afholder en række gode eftermiddagsforedrag i sognehuset - folder med nærmere oplysninger kan se i foyeren i Give Sognehus.

Søndagshygge, som er arrangeret af Grundtvigsk Forum og Ældre Sagen, er den fjerde søndag i månederne oktober til marts, med kaffe og brød og let underholdning.
Kl. 14 i Give Sognehus.

Se også Give Kirke på facebook