Ekstraordinær valgforsamling

6/10 er der ekstraordinær valgforsamling! Vi havde et dejlig valg til Give-Vorslunde Menighedsråd, hvor der var mange fremmødte. I Give Sogn har vi dog ikke opnået et fuldtalligt menighedsråd og derfor indkalder vi her til en ekstraordinær valgforsamling d. 6/10. Denne aften vil der være udfyldningsvalg, hvor vi skal have valgt de sidste 2 medlemmer fra Give Sogn. Valget kører efter den nye valgprocedure, hvor alle medlemmer skal vælges ind. De medlemmer der allerede er valgt ind, er: Give Sogn: Lone Nielsen | Anne Marie K. Raunskov | Jørgen Damsbo | Michael Nørtoft | Kirsten Marie Fyhn | Søren Schou Vorslunde Sogn: Torben Rosenhøj Johnsen

Konfirmandindskrivning

Kirkeministeriet har udarbejdet en digital selvbetjeningsløsning til konfirmandindskrivning, så forældre fremover digitalt skal tilmelde deres børn til konfirmandforberedelse. Læs mere om indskrivning mv. under Livets begivenheder - konfirmation her på hjemmesiden. Følg linket til digital konfirmandindskrivning her:

Konfirmandindskrivning

Koncert med Per Nielsen

Torsdag d. 1. oktober – kl. 19:30 Glæd dig selv med en billet til en koncert med en af Danmarks mest populære trompetister, Per Nielsen. Til daglig er Per solotrompetist i Sønderjyllands Symfoniorkester og med sine mange CD-udgivelser er han den mest sælgende instrumentalist i Danmark nogensinde. Per Nielsen formår at skabe en særlig atmosfære med sin charmerende sønderjyske dialekt. Repetoiret spænder ofte vidt fra værker af Puccini og Bach til Anne Linnet og Kim Larsen. Et fast værk er altid den udødelige “Amacing Grace”. Prisen for herligheden er 150 kr. Du kan købe billetten torsdag i uge 39 fra kl 14 i Give Sognehus.

Klik her for at komme til Per Nielsens hjemmeside

23 sep