Fyraftenssang i Give Kirke

Nyt: Fyraftenssang fortsætter efter påske. Organist ved Give, Farre og Vorslunde kirker, Tommy Schmidt Bülov, inviterer alle sangglade i omegnen til at deltage i fyraftenssang i Give Kirke en række onsdage i foråret kl. 17. Se her på hjemmesiden under Aktiviteter, hvilke dage, der er fyraftenssang. Hver gang indledes med en let opvarmning med fokus på vejrtrækning og holdning. Der synges velkendte og nyere salmer og sange fra Salmebogen og Højskolesangbogen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Sommerkoncert med kirkekoret

Onsdag d. 5. juni kl. 17 i Give Kirke holder Give Kirkes Kor sommerkoncert i Give Kirke. Med denne koncert afslutter organist Tommy Schmidt Bülov forårets forløb med fyraftenssang - der er således koncert i stedet for fyraftenssang. Der vil være skønne sange og fællessalmer, så vi håber, at de, der i løbet foråret har nydt at deltage i fyraftenssang, også vil komme og lytte den korets sommerkoncert. Efter koncerten er der en kop kaffe i våbenhuset.

Vi modtager MobilePay

Nu kan man betale med MobilePay ved Give Kirke og Kirkegårde. Konkret betyder det, at man kan betale sin regning til kirkegårdskontoret via MobilePay, at ældreudflugt, koncerter og øvrige af menighedsrådets arrangementer kan betales til kirkekontoret via MobilePay. Endelig kan man også indbetale kollekt via MobilePay - dvs. ønsker man at støtte søndagens indsamling i kirken til et givet formål, kan man også donere via MobilePay. Er der i en uge ikke et særligt formål, der samles ind til i Give og Farre Kirker, vil bidraget gå til menighedsrådenes uddeling omkring jul og konfirmation til trængende i sognet - akkurat, som hvis man lagde kontanter i kirkebøssen.

Café Tæt

Øvrige arrangementer