Morgenandagt på DR P2

For at passe på hinanden må vi undvære søndagens gudstjenester i denne tid. Men der er heldigvis andre muligheder i denne digitale verden. Hver morgen sendes en andagt fra Vor Frue i København. Tryk på linket nederst og lyt. Du kan også se morgenandagten på DR2. Lyden sendes live og akkompagneres af billeder fra kirkerummet og forskellige smukke kunstværker. Alle hverdage kl. 8.05 - 8.21 og lørdage kl. 8.07 - 8.25.

Lyt til Morgenandagten

3/4: Coronatiltag for Give og Farre

Det er vores fælles ansvar at bryde smittekæden - NU. For os alle sammen. Alle gudstjenester er aflyst til og med 13. april. Det anbefales, at alle dåb og vielser bliver udsat. Så er alle - og specielt det lille barn - undtaget risikoen for smitte. Hvis den gennemføres er det med 6 personer i menigheden (10 personer inklusiv kirkebetjening: Præst, organist, kirketjener og kirkesanger). Ved bisættelser og begravelser gælder det også, at der skal være så få deltagere som muligt. Her er det maksimalt 24 i menigheden (28 inklusiv kirkebetjening). Biskopperne peger også jordpåkastelse efter kremering. En begravelsesform vel og mærke for dem, der ønsker kremering og ikke kistebegravelse. Det betyder, at afdøde kan kremeres, og urnen opbevares, ind til man igen kan samles i kirken og holde den kirkelige handling med jordpåkastelse. Hvis du er udsat eller har udsatte i din nære omkreds er det altid bedst at blive hjemme. Læs eventuelt mere på www.folkekirken.dk Husk sundhedsstyrelsens råd: 1) Vask dine hænder tit eller brug håndsprit 2) Host eller nys i dit ærme - ikke dine hænder 3) Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt 4) Vær opmærksom på rengøring - både hjemme og på arbejdspladsen 5) Hvis du er ældre eller kronisk syg - hold afstand og bed andre tage hensyn Vigtigst af alt: Pas på hinanden! Husk din næste.

Sjælesorg på Nettet

Alle kan blive syge og alle kan opleve sorgen. Og alle kan have brug for nogen at tale med! Men vejen til sognepræsterne kan være lang. Derfor har folkekirken oprettet sjaelesorg.nu. Her kan du gratis chatte med en præst på internettet via computer, smartphone eller tablet. Du er selvfølgelig stadig velkommen til at tage kontakt til vores sognepræster - Mie Faarkrog og Poul Viller.

Torsdag 9. april kl. 10:30 - 11:30

Fredag 10. april kl. 09:00 - 10:00