Kirkegårdsmedarbejder søges

Give Sogns Kirkegårde søger medarbejder til sognets 3 kirkegårde.

Som medarbejder vil du skulle indgå i den daglige pasning og vedligeholdelse af gravsteder og fællesarealer, samt varetage gravning og dækning ved begravelser på vores 3 kirkegårde.

Jobbet er en fast fuldtidsstilling 9 måneder om året - 3 måneder om vinteren er på nedsat tid, men stadig med fastansættelse. Du vil skulle indgå i turnusordning med de øvrige medarbejdere omkring lørdagsbegravelser og vintertjeneste.

Sammen med kirkens øvrige personale indgår kirkegårdens personale i et større arbejdsfællesskab, hvor en uformel og kollegial tone vægtes meget højt.  Ansvarlighed, faglighed og teamwork er andre vigtige værdier på kirkegården. Endelig lægger vi stor vægt på at udvise den nødvendige diskretion i forhold til kirkegårdens brugere.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Samtaler forventes afholdt i uge 8.

Arbejdsgiver: Give Sogns Kirkegårde, Bøgetorvet 1, 7323 Give

Kontaktperson: Susan Skovbjerg Jensen, tlf. 75 73 23 75

Ansøgning sendes til Give Sogns Kirkegårde, Bøgetorvet 1, 7323 Give eller pr. mail: sskj@km.dk

Ansøgningsfrist 11/2 2019 kl. 12.00