På Vorslunde kirkegård findes kun traditionelle gravsteder. Der er ingen deciderede urnegravsteder, men urner kan nedsættes i kistegravstederne.
Gravstederne er udlagt med 1 eller flere pladser pr. gravsted. Man kan vælge at vedligeholde gravstedet selv. Man kan også aftale vedligeholdelse med kirkegårdskontoret. Det samme gælder grandækning og/eller plantning af sommerblomster.

Supplerende oplysninger

Udover de nævnte gravstedsformer, findes der flere mellemformer.
Derfor skal man altid ved valg af gravsted gå på kirkegården og få de enkelte typer forevist og høre om, hvad de giver af muligheder og begrænsninger. Bemærk, at gravsteder ikke kan forhånds-reserveres.
Gravning, urnenedsættelse samt anretning af blomster på graven efter højtideligheden er gratis for medlemmer af Folkekirken.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kirkegårdskontoret.