Vejledning til den digitale konfirmandtilmelding

Angående indskrivning til konfirmationsforberedelse 2020-2021 og konfirmation forår 2021

Du skal melde dit barn til konfirmation og konfirmationsforberedelse gennem folkekirkens digitale konfirmandtilmelding, som du finder . Du skal bruge NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret .

I kommentarfeltet bedes I anføre, om barnet inden sommerferien gik i a-klassen eller b-klassen på Ikær eller går på Hedegård Friskole. Er barnet tilflytter, kan I ringe til kirkekontoret.

Vær opmærksom på, at I bliver bedt om at vælge, om jeres barn skal konfirmeres i bopælssognet. Bor I i Farre Sogn og ønsker konfirmation i Farre Kirke, er konfirmationsdatoen d. 17. april, og I skal vælge konfirmation i bopælssogn. Ønskes barnet konfirmeret i Give Kirke, vælges Give som konfirmationssogn.

Den af forældrene, der først logger ind og ansøger, skal skrive den anden forælders emailadresse, hvor der bedes om det. Nogle gange oplever forældre, at den anden forælder af forskellige årsager ikke modtager denne mail. I så fald kan den anden forælder anvende samme link som ovenfor, logge ind med nemID, og så skulle den ansøgende forælders ansøgning gerne ligge der klar til signering.a

Der konfirmeres fortsat klassevis, således at

Hedegård Friskoles 7. klasse konfirmeres lørdag den 17. april kl. 10.00 i Give Kirke

Den gamle a-klasse fra Ikær konfirmeres lørdag den 24. april kl. 9.00 og kl. 10.30 i Give Kirke

Den gamle b-klasse fra Ikær konfirmeres søndag den 25. april kl. 9.00 og kl. 10.30 i Give Kirke

 

Konfirmander, der ønsker konfirmation i Farre Kirke, konfirmeres som nævnt søndag den 18. april kl. 10.30.

Foto: Folkekirken

Kontaktoplysninger

  • Give Sognehus
  • Bøgetorvet 1

    7323 Give

    E-mail: give.sogn(at)km.dk

     

  • Telefon: 7573 1009
  • Email: g@k
 

Sociale links