Konfirmationsforberedelse 2020-2021

Konfirmationsforberedelse er for elever i 7. klasse og foregår i Give Sognehus.

Grundet den nuværende situation har vi desværre ikke mulighed for at vide, hvornår konfirmationsforberedelserne vil foregå. Vi vil opdatere denne side, lige så snart vi får vished om datoer for opstart af konfirmationsforberedelsen.

Indskrivning til konfirmationsforberedelse sker digitalt på folkekirkens digitale løsning og skal foretages mellem 1. april og 30. september. Se i underpunktet om indskrivning.

Det er vigtigt, at konfirmanderne møder op til den første undervisningsgang, så de kan blive fordelt på de rette hold.

Kommunikation

Al kommunikation med konfirmandforældrene i 2020-2021 vil blive foretaget over den digitale løsning fra folkekirken. Det fungerer som et "forældreintranet", hvor man bl.a. kan give samtykke til foto og se info om konfirmationen og forberedelserne.

Foto

Der vil være mulighed for at få et gruppefoto af fotograf Diana Sommer. Hent din Bestillingsseddel til konfirmandfoto og send den direkte til Diana Sommer.

Foto: Folkekirken