Konfirmationsforberedelse 2020-2021

Konfirmationsforberedelse er for elever i 7. klasse og foregår i Give Sognehus.

Så er det lige om lidt at vi begynder på konfirmationsundervisning. Første undervisningsgang er 3/9 for den gamle A-klasse og 10/9 for den gamle B-klasse. Konfirmanderne fra Hedegårds friskole begynder d. 7/10. Konfirmander fra Give Skole mødes. Som udgangspunkt i Give Kirke torsdage kl 8. Konfirmander fra Hedegården mødes onsdage kl 8.

For eleverne fra Give Skole vil konfirmationsforberedelserne foregå på den måde, at eleverne deles op i to mindre hold. For nemheds skyld har vi delt det op i et pigehold og et drengehold. Undervisningsholdene skiftes til at møde op og til at arbejde hjemme med hjemmeopgaver. Vi har lavet en oversigt over Mødedatoer for Give Skoles konfirmander, hvor der også står, hvilken hjemmeopgave der skal laves. Oversigten er opdateret 22/10-20 og du kan finde den HER

Indskrivning til konfirmationsforberedelse sker digitalt på folkekirkens digitale løsning og skal foretages mellem 1. april og 30. september. Se i underpunktet om indskrivning.

Det er vigtigt, at konfirmanderne møder op til den første undervisningsgang, så de kan blive fordelt på de rette hold. 

Kommunikation

Al kommunikation med konfirmandforældrene i 2020-2021 vil blive foretaget over den digitale løsning fra folkekirken. Det fungerer som et "forældreintranet", hvor man bl.a. kan give samtykke til foto og se info om konfirmationen og forberedelserne. Du kan tilgå platformen HER

Foto

Der vil være mulighed for at få et gruppefoto af fotograf Diana Sommer. Bestillingssedlen kan snart hentes herfra og skal sendes direkte til Diana Sommer.

 

 

 

Foto: Folkekirken

Kontaktoplysninger

  • Give Sognehus
  • Bøgetorvet 1

    7323 Give

    E-mail: give.sogn(at)km.dk

     

  • Telefon: 7573 1009
  • Email: g@k
 

Sociale links