Konfirmandindskrivning

kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret . Har dit barn særlige behov, er der konfirmation for specialklassen d. 19. april i Give Kirke - kontakt kirkekontoret angående indskrivning til dette hold.

Vær opmærksom på, at I bliver bedt om at vælge, om jeres barn skal konfirmeres i bopælssognet. Bor I i Farre Sogn og ønsker konfirmation i Farre Kirke, er konfirmationsdatoen d. 19. april, og I skal vælge konfirmation i bopælssogn. Ønskes barnet konfirmeret i Give Kirke, vælges Give som konfirmationssogn.

Der konfirmeres fortsat klassevis, således at

Hedegård Friskoles 7. klasse konfirmeres lørdag den 18. april kl. 10.00 i Give Kirke

Den gamle a-klasse fra Ikær konfirmeres lørdag den 25. april kl. 9.00 og kl. 10.30 i Give Kirke

Den gamle b-klasse fra Ikær konfirmeres søndag den 26. april kl. 9.00 og kl. 10.30 i Give Kirke

Konfirmander fra Farre konfirmeres som nævnt søndag den 19. april kl. 10.30 i Farre Kirke, med mindre de ønsker at blive konfirmeret med den gamle klasse i Give.

Foto: Folkekirken