Vejledning til den digitale konfirmandtilmelding

Angående indskrivning til konfirmationsforberedelse 2021-2022

Du skal melde dit barn til konfirmation og konfirmationsforberedelse gennem folkekirkens digitale konfirmandtilmelding, som du finder . Du skal bruge NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben fra januar 2021. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret

I kommentarfeltet bedes I anføre, om barnet inden sommerferien gik i a-klassen eller b-klassen på Ikær eller går på Hedegård Friskole. Er barnet tilflytter, kan I ringe til kirkekontoret.

Vær opmærksom på, at I bliver bedt om at vælge, om jeres barn skal konfirmeres i bopælssognet. Bor I i Farre Sogn og ønsker konfirmation i Farre Kirke, er konfirmationsdatoen d. 17. april, og I skal vælge konfirmation i bopælssogn. Ønskes barnet konfirmeret i Give Kirke, vælges Give som konfirmationssogn.

Den af forældrene, der først logger ind og ansøger, skal skrive den anden forælders emailadresse, hvor der bedes om det. Nogle gange oplever forældre, at den anden forælder af forskellige årsager ikke modtager denne mail. I så fald kan den anden forælder anvende samme link som ovenfor, logge ind med nemID, og så skulle den ansøgende forælders ansøgning gerne ligge der klar til signering.a

Der konfirmeres fortsat klassevis. Se konfirmationsdatoer for 2022

Foto: Folkekirken