Fotografering

Fotografering er tilladt ved dåb, vielser, konfirmationer og begravelser/bisættelser, men vi beder om, at man udviser respekt for den kirkelige handling. Ved dåb, som foregår under gudstjenesten, beder vi om, at man kun tager billeder omkring døbefonten.
Efter gudstjenesten/den kirkelige handling er man velkommen til at stille op til familiefotos ved døbefont eller alter.

Pyntning af kirken

Henvendelse vedrørende pyntning af kirken i forbindelse med vielse, velsignelse, begravelse eller bisættelse rettes ved handlinger i Give Kirke til kirketjener Britta Poulsen: 5185 0507 og ved handlinger i Farre Kirke til kirketjener Jens Østergaard: 2246 9552. Ved handlinger i Vorslunde Kirke kontaktes kirkekontoret.

Riskast

Ved vielser er der mange steder tradition for, at der kastes ris efter brudeparret flere gange i løbet af dagen, som et gammelt udtryk for ønske om frugtbarhed for parret. Den første sending ris bliver ofte kastet ved kirken. På Give og Farre kirkegårde må man gerne kaste med ris i forbindelse med vielser, men vi henstiller til, at dette foregår umiddelbart inden brudeparret kører afsted fra kirken, så det undgås, at risen ender inde i kirken. Det vil fx sige, at hvis brudeparret skal ind i kirken efter vielsen og have taget billeder, bedes riskast vente til efter dette.