Høstfejring

Der er høstgudstjenester i alle tre kirker i september måned: Søndag d. 15. september er det kl. 10.30 i Give Kirke og kl. 14.00 i Vorslunde Kirke. Søndag d. 22. september er det kl. 10.30 i Farre Kirke. Efter gudstjenesten i Give Kirke bydes der på kirkefrokost og menighedsmøde i sognehuset. Pris: 30 kr. inkl. øl/vand. Tilmelding er ikke nødvendig. Efter gudstjenesten i Vorslunde Kirke bydes der på en kop kaffe, en bolle og en småkage i våbenhuset, og her orienterer menighedsrådet også kort om arbejdet i sognet. Efter gudstjenesten i Farre Kirke bydes der på kirkefrokost, fællessang og menighedsmøde i forsamlingshuset. Det er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Højskolesangbogen i fokus

Give-Vorslunde menighedsråd indbyder til en dejlig sangaften med musiker og forstander ved Engelsholm Højskole, Jakob Bonderup. Jakob Bonderup er uddannet på det Jyske Musikkonservatorium som musiklærer og kontrabassist og har de seneste 10 år markeret sig som en af landets eksperter både som fortæller og som formidler af fællessangen. Han har stor erfaring med afholdelse af sangaftener, som er store tilløbsstykker. Vi se frem til, at sognehuset fyldes med sang fra Højskolesangbogen. Entré: 75 kr. Der serveres kaffe og kage.

Konfirmandindskrivning

Kirkeministeriet har udarbejdet en digital selvbetjeningsløsning til konfirmandindskrivning, så forældre fremover digitalt kan tilmelde deres børn til konfirmandforberedelse. Læs mere om indskrivning mv. under Livets begivenheder - konfirmation her på hjemmesiden. Følg linket til digital konfirmandindskrivning her:

Konfirmandindskrivning

Babysalmesang

Torsdag d. 22. august byder vi igen inden for i kirken til babysalmesang i Farre Kirke. Babysalmesang er målrettet børn på 2-10 mdr. og deres forældre, men yngre og ældre børn kan også deltage. Alle er velkomne uanset hvilket sogn, man bor i, og om man vælger at lade sit barn døbe eller ej. Det er gratis at deltage. Babysalmesang er hyggeligt både for store og små. Børnene er i centrum, og med salmer, sange og forskellige rekvisitter stimulerer vi børnenes sanser og hygger om dem. Vi synger og leger i ca. 40 minutter, hvorefter der er en forfriskning. Tilmelding på give.sogn@km.dk eller 51850506 Se de nærmere datoer her på hjemmesiden under aktiviteter.