Muikalsk hilsen fra kirkepersonalet

En musikalsk hilsen fra kirkepersonalet fra Give Pastorat (Give, Farre og Vorslunde Kirke) Organist og kordegn/kirkesanger fremfører Franz Schuberts Ave Maria og Niels W. Gades Kirkearie. Musikken ledsages af billeder af statuer omkring Give Kirke samt af billeder fra de tre kirker. Organist: Erik Sanggaard Sanger: Thomas Thiim Christensen Billederne er primært af Allan West.

Klik her for høre musikken

Kirkeblad er på gaden

Så er det nye kirkeliv på gaden. Desværre kan der gå lidt tid denne gang, før den er sendt ud til alle. Det skyldes en kommunikationsfejl, at kirkebladet er blevet trykket for sent.

Konfirmationsforberedelse uge 9

Denne uge skal alle konfirmander se en videoandagt fra præsterne. I videoen kommer et par enkelte spørgsmål, som også vises til sidst.

Find videoen her