Fyraftenssang i Give Kirke

Organist ved Give, Farre og Vorslunde kirker, Tommy Schmidt Bülov, inviterer alle sangglade i omegnen til at deltage i fyraftenssang i Give Kirke tre onsdage i foråret kl. 17. Se her på hjemmesiden under Aktiviteter, hvilke dage, der er fyraftenssang. Hver gang indledes med en let opvarmning med fokus på vejrtrækning og holdning. Der synges velkendte og nyere salmer og sange fra Salmebogen og Højskolesangbogen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Cohen i kirken

Søndag d. 24. marts kl. 16 er der forårskoncert i Farre Kirke. Den canadiske sangskriver og digter Leonard Cohen, der døde i efteråret 2016, er en af vor tids største sangskrivere, og hans sange er blevet en del af vores fælles kultur. Karsten Holm & Cohen Trioen tager publikum med på besøg i digterens univers, når ”Cohen i kirken” fortolker Leonard Cohens værk. Entré: 50 kr. Pressefoto: Erik Balle

Minikonfirmander

I foråret 2019 er der igen minikonfirmander i Give Kirke og Sognehus tirsdag eftermiddag. Forårets hold er 3. klasse fra Hedegård Friskole. Vi nyder at lære børnene at kende gennem leg, samtaler om livets store spørgsmål og gode fortællinger. Hvis man har forlagt tilmeldingsblanketten, kan den findes her på hjemmesiden under aktiviteter - minikonfirmander.

Familiegudstjeneste i Give Kirke

Søndag d. 31. marts kl. 10 er der familiegudstjeneste i Give Kirke. Gudstjenesten henvender sig særligt til børnefamilier. Kirkens kor medvirker, og efter gudstjenesten bliver der arrangeret et kort løb, hvor alle kan være med. Husk, at urene stilles om til sommertid natten til d. 31/3.

Babysalmesang

Fra d. 7. marts er der igen babysalmesang i Give Kirke torsdage kl. 10. Se mere her på hjemmesiden under aktiviteter.