Aftensang i advent

Traditionen tro er der også i år aftensang i advent i Give Kirke. Det er kl. 17-17.30 d. 19., 20., 21. og 22. december. Vel mødt til en stund med plads til eftertænksomhed i juletidens travlhed.

Grandækning

Hele efteråret har kirkegårdspersonalet på vore tre kirkegårde lagt sig i selen for endnu engang at grandække på smukkeste vis. Nyd det, når I færdes på kirkegårdene.

Julekoncert i Give Kirke

Give Kirke danner i år ramme om en julekoncert med sopran Kiki Brandt og pianist Kamilla Sørensen. Det sker tirsdag d. 18. december kl. 19. De to musikere er garanter for en smuk musikoplevelse, som man kun kan blive i julehumør af. Der er fri entré, og hvad der lægges i kirkebøsserne går til julehjælp i sognet. Efter koncerten er der kaffe i sognehuset.

Jul i fællesskab

Jul i fællesskab er en indbydelse til alle om at fejre juleaften i et trygt og varmt fællesskab. Alle, der er bosiddende i den gamle Give Kommune og har lyst til at være med, er meget velkomne. Det koster 75 kr. pr. person; børn under 10 år gratis. Heri er indeholdt alle udgifter til selve arrangementet samt en eventuel afhentning og hjemtransport. Betaling og tilmelding sker ved henvendelse til Give Kirkekontor. Jul i fællesskab arrangeres af Give Ys Mens Club og Give-Vorslunde Menighedsråd.