Åbningstider på kontorerne

Give Kirkekontor har åbent tirsdag, onsdag og fredag 9-12.30, torsdag 12-15 og i øvrigt efter aftale. Der kan dog være dage, hvor kontoret er lukket, så hvis du vil være helt sikker på at kunne træffe kordegn eller kirkegårdsleder, så ring inden, du møder op.

Konfirmandindskrivning

Der er åbent for digital tilmelding til konfirmation 2022 og konfirmationsforberedelse 2021-2022. Læs venligst vejledningen her på hjemmesiden igennem, inden I tilmelder jeres barn digitalt.

Vejleding til konfirmandindskrivning

Gældende retningslinjer

Det går på mange måder mod lysere tider. Heldigvis betyder det blandt andet, der er plads til flere i kirkerne, at vi igen må synge sammen, og at der ikke længere er tidsbegrænsning. Det er vist hovedpunkterne i de opdaterede restriktioner, der trådte i kraft for kirkerne d. 21. april. Vi er naturligvis meget glade for, at det hele bliver lidt mere normalt igen - som vi kendte det før jul - og at vi må være flere samlet om gudstjenester og livets store begivenheder. Der må være én person pr. to kvadratmeter i kirkerummene, men samtidig skal kirkegængere sidde med 2 meters afstand ved fællessang. Derfor hedder det nu, at der må være 40 personer i Give Kirke ved fællessang og 60 personer uden fællessang. Vi fortsætter med, at nadveren indtages på kirkebænken, og der er fortsat krav om mundbind ved ind- og udgang i kirken. Vi glæder os til at se jer i kirkerne!