AFLYST: Jul i Fællesskab

Desværre, desværre!! Det er med stor beklagelse, at arrangørerne af Jul i Fællesskab må aflyse årets julearrangement. De tilmeldte får naturligvis pengene retur.

Julekoncert i Give Kirke

Velkommen til en farverig julekoncert med trioen Vanillah torsdag den 10. december kl. 19.30. Trioen bringer tilhørerne hen, hvor peberet gror, nemlig med musik fra Sydamerika og Caribien. Musikken består af flotte melodier fra Brasilien, Chile, Peru, Argentina og De Caribiske Øer; udført af 3 dygtige musikere på en række spændende og anderledes instrumenter. Koncerten varer ca. 1 time. Der er fri entré.

Jul i Give, Farre og Vorslunde Kirker

Kom til en af gudstjenesterne juleaften: - Give Kirke kl. 13, 14.15 og 15.30 - Farre Kirke kl. 15.30 - Vorslunde Kirke kl. 14 NB: Husk tilmelding på tlf. 5185 0506 fra 1.12. (kan ikke indtales på telefonsvarer); maks. 5 personer pr. familie, så der er plads til flest mulige. Og husk: Vi synger også alle de dejlige julesalmer til alle julens øvrige gudstjenester og til aftensang 7 aftner i december (for oplysninger: se kirkebladet).

Julehjælp

Under menuen "jul 2020" kan du læse mere om julehjælp og Jul i Fællesskab (sidstnævnte desværre aflyst). Julehjælpen retter sig mod dem, der er bosiddende i Give, Vorslunde eller Farre sogne, og som har behov for en økonomisk håndsrækning op mod jul.

Tryk her for info om Jul i fællesskab og Julehjælp

AFLYST: Jul i Fællesskab

Desværre - desværre!! Det er med stor beklagelse, at arrangørerne af Jul i Fællesskab må aflyse årets julearrangement. De tilmeldte får naturligvis pengene retur.

Julekoncert i Give Kirke

Velkommen til en farverig julekoncert med trioen Vanillah torsdag den 10. december kl. 19.30. Trioen bringer tilhørerne hen, hvor peberet gror, nemlig med musik fra Sydamerika og Caribien. Musikken består af flotte melodier fra Brasilien, Chile, Peru, Argentina og De Caribiske Øer – udført af 3 dygtige musikere på en række spændende og anderledes instrumenter. Koncerten varer ca. 1 time – og der er fri entré.