Fastelavnsgudstjeneste i Thyregod Kirke

Onsdag d. 27. februar 2019 kl. 17:00 er der spaghettigudstjeneste i Thyregod Kirke, hvor temaet er fastelavn. Derfor opfordres store som små til at møde op udklædt. Det hele begynder i Kirkehuset kl. 17.00, hvor der er tøndeslagning for alle aldre. Bagefter går alle over i kirken til gudstjeneste, hvor Nikodemus som altid har noget meget klogt at sige. Efterfølgende er der fællesspisning i Kirkehuset. Tilmelding på sms til Gitte B. Lorentzen på tlf. 5155 4022 eller på mail gblo@km.dk senest 25. februar. Det koster 25 kr. pr person over 12 år.

Landsindsamling

Folkekirkens Nødhjælp sætter fokus på klimaet til sogneindsamlingen 2019. Som indsamler er du med til at samle ind til klimasikring i de mest udsatte dele af verden. Vil du bruge et par timer på den gode sag søndag den 10. marts, kan du tilmelde dig på www.blivindsamler.dk eller ved at kontakte lokal indsamlingsleder Gurli Lyskjær på mobil 6015 1459. Hvis du ikke har meldt dig på forhånd, er du også velkommen til at møde op. Vi starter i Sognehuset kl. 10 med information og uddeling af indsamlingsmateriale, mens vi hygger med kaffe/te/saft og rundstykker.

Niels Kjeldsens mindedag

Torsdag d. 28. februar markeres årsdagen for dragon Niels Kjeldsens død i kamp mod preusserne i 1864. Der er kransenedlæggelse ved mindestenen på Give Kirkegård kl. 10:00, hvor alle interesserede er velkomne. Kl. 10:45 er der materielfremvisning ved p-pladsen ved Give Kirke, og kl. 11:15 marcherer Eskadronen til Huset, Rådhusbakken 9. Medvirkende er repræsentanter fra Niels Kjeldsen Eskadronen, Jydske Dragonregiment, Jydske Landsoldater og politiske repræsentanter.

Babysalmesang

Fra d. 7. marts er der igen babysalmesang i Give Kirke torsdage kl. 10. Se mere her på hjemmesiden under aktiviteter.