Familiegudstjeneste

Søndag d. 28. oktober er der BUSK-gudstjeneste i Give Kirke kl. 10.30. BUSK står for Børn, Unge, Sogn og Kirke og lægger op til, at man målretter gudstjenesten mere mod børn og unge denne søndag. I Give Kirke får vi hjælp af Tryllestøv, der vil trylle lidt både under og efter gudstjenesten. Der er spisning i Sognehuset umiddelbart efter gudstjenesten, og efter frokosten er indtaget, vil Tryllestøv trylle lidt mere i kirken for børn og barnlige sjæle. For dem, der hellere vil gå til en traditionel gudstjeneste, er der også gudstjeneste i Farre Kirke kl. 10.30

Fyraftenssang i Give Kirke

Organist ved Give, Farre og Vorslunde kirker, Marianne Røhrmann Bloch, inviterer alle sangglade i omegnen til at deltage i fyraftenssang i Give Kirke en række fredage i efteråret. Se her på hjemmesiden under Aktiviteter, hvilke fredage, der er fyraftenssang. Hver gang indledes med en let opvarmning med fokus på vejrtrækning og holdning. Der synges velkendte og nyere salmer og sange fra Salmebogen og Højskolesangbogen. Tilmelding er ikke nødvendig. Kom og vær med til at afrunde ugen med sang!

Alle Helgen

Traditionen tro mindes vi dem, der er gået bort, ved to mindeandagter, henholdsvis lørdag d. 3. november kl. 15 i Give Kirke og søndag d. 4. november kl. 19 i Farre Kirke. Navnene på dem, der siden Alle Helgen 2017 er begravet eller bisat fra en af vore tre kirker eller af en af sognets præster, læses højt ved mindeandagterne. Der vil i Give Kirke være musikindslag ved Anders og Marianne Røhrmann Bloch, og i Farre Kirke vil der være musikindslag ved Jeanette Bonde. Begge andagter forestås af sognepræst Mie Faarkrog. Bagefter udleveres lys til at sætte på kirkegården. Alle er velkomne.

Babysalmesang

Indtil 1. november er der hver torsdag (undtaget uge 42) babysalmesang i Farre Kirke kl. 10. Se mere her på hjemmesiden under aktiviteter.