Kirkebladet er på gaden

Det nye kirkeblad, som dækker juli-august-september, er på gaden. Temaet er det kommende menighedsrådsvalg og i bladet kan du læse en artikel, som giver dig et indblik i menighedsrådsarbejdet. Der er valg til menighedsrådende i både Give-Vorslunde og Farre i september. Måske får du også lyst til stille op?

Kirkekontoret i sommerferien

I uger 29-31 har kirkekontoret kontortid mandag og fredag 9-12.30. Det er ikke mulighed for telefonisk kontakt, men kordegnen kan kontaktes via mail på give.sogn@km.dk. Alle ansatte i Give, Farre og Vorslunde sogn ønsker alle en rigtig god sommer!

Babysalmesang

Onsdag d. 19. august byder vi igen inden for i kirken til babysalmesang i Give Kirkes sognehus. Babysalmesang er målrettet børn på 2-10 mdr. og deres forældre, men yngre og ældre børn kan også deltage. Alle er velkomne uanset hvilket sogn, man bor i, og om man vælger at lade sit barn døbe eller ej. Det er gratis at deltage. Babysalmesang er hyggeligt både for store og små. Børnene er i centrum, og med salmer, sange og forskellige rekvisitter stimulerer vi børnenes sanser og hygger om dem. Vi synger og leger i ca. 40 minutter, hvorefter der er en forfriskning. Tilmelding på give.sogn@km.dk eller 51850506 Se de nærmere datoer her på hjemmesiden under aktiviteter.