Julekoncert med Kurt Ravn

Den 26. oktober kl. 15-17 kan man i Sognehuset købe billetter til Give Kirkes julekoncert med Kurt Ravn. Koncerten er onsdag d. 13. december kl. 19. Efter koncerten er der kaffebord i sognehuset. Billetprisen er 150 kr., og efter 26. oktober kan billetter købes i kontortiden, så længe lages haves. Kontant betaling. Arrangør: Give-Vorslunde Menighedsråd

Allehelgensandagt Give og Farre

Der holdes Allehelgensandagt lørdag d. 4. november kl. 15 i Give Kirke og søndag d. 5. november kl. 19 i Farre Kirke. Alle er velkomne ved andagten, hvor præsten læser navnene på mennesker i Give, Vorslunde og Farre sogne, der er gået bort det sidste år. Der veksles mellem salmer, bøn, bibeltekster, digte og musik. I Give er der musikindslag ved sangerinde Sidsel Aja Eriksen akkompagneret af Marianne Røhrmann Bloch. I Farre står Jeanette Bonde (vokal og piano) for musikindslagene. Efter andagten er der kaffe i kirken og lys til gravene.

Foredrag om egnens kirker

Onsdag d. 1. november kl. 19 kan du på Give-Egnens Museum (GEM) høre 2 medarbejdere fra Nationalmuseet dele ud af deres store viden om vores kirker. Hvor gamle er kirkerne? Er der noget særligt for vores egn og ikke mindst om 800 års historie? Nationalmuseets storværk 'Danmarks kirker' arbejder lige nu i Vejle Kommune, og denne aften gælder det kirkerne her på egnen. Entré: 65 kr., inkl. kaffe og kage. Alle er velkomne. Arrangør: GEM og Vejle Kommunes kirker under Ribe Stift. (på fotoet ses Farre Kirke)