Babysalmesang

Der er igen babysalmesang i Give Kirke torsdage kl. 10. Fra d. 8. marts til d. 24. maj er der 10 gange med babysalmesang. Se mere her på hjemmesiden under aktiviteter.

I tilfælde af lockout...

Folkekirken er for første gang omfattet af en mulig arbejdsmarkedskonflikt. Hvis parterne således ikke bliver enige om en ny overenskomst, vil alle fastansatte kirkefunktionærer i Give sogn blive omfattet af lockout. Dette vil medføre, at kor, babysalmesang og minikonfirmand bliver aflyst i lockoutperioden, og at kirkekontoret ikke kan betjenes. Præsterne i sognet er tjenestemandsansatte, så de udfører deres arbejde som vanligt. Derfor vil gudstjenester og konfirmationer i både Give og Farre Kirker blive afholdt som planlagt, men uden musikledsagelse og øvrigt kirkepersonale. Begravelser kan også foregå på Give kirkegård, da kirkegårdspersonalet som ansatte på en bykirkegård er friholdt af konflikt. Den kirkelige handling vil dog også være uden musik og uden den praktiske hjælp, kirketjeneren normalt yder, som fx modtagelse af blomster, pyntning og oprydning. Vi håber stadig, at lockouten ikke bliver en realitet, men vi må forberede os på, at det kan blive virkelighed, og vi håber på forståelse fra menighedens side.

Forår på kirkegårdene

Går man en tur på kirkegårdene i Give Pastorat, blomstrer stedmoderblomster og påskeliljer om kap. Det er dejligt, at forårsvejret er begyndt at vise sig.

Fra konfirmand til konfirmand

Flere steder i landet kan man donere brugt konfirmationstøj, så andre kan få gratis tøj til den store dag. Her i området vil Give Sognehus nu administrere sådan en ordning. Så hvis I har konfirmationstøj, I gerne vil lade en anden få glæde af, er I velkomne til at aflevere det hos kirketjener Britta Poulsen (tlf. 5185 0507). Dermed kan kommende års konfirmationer blive en lidt billigere fornøjelse for familier, som det lykkes at finde tøj i sognehuset. Efter nogle år forbeholder vi os ret til at forære ikke-afhentet tøj til Gives genbrugsbutikker.