Nyheder

  Sommerferietid på kontorerne

  Kirkekontorets åbningstider i ugerne 28-31 er følgende: Onsdag og fredag 9-12.30 Telefonen er åben tirsdag og torsdag 9-12.30. I ugerne 29 og 30 er kirkegårdskontoret lukket for almen betjening, men kirkegårdslederen kan kontaktes telefonisk med henblik på samtaler i forbindelse med bisættelser, begravelser og udtagelse af gravsteder.


  Babysalmesang

  Torsdag d. 22. august byder vi igen inden for i kirken til babysalmesang i Farre Kirke. Babysalmesang er målrettet børn på 2-10 mdr. og deres forældre, men yngre og ældre børn kan også deltage. Alle er velkomne uanset hvilket sogn, man bor i, og om man vælger at lade sit barn døbe eller ej. Det er gratis at deltage. Babysalmesang er hyggeligt både for store og små. Børnene er i centrum, og med salmer, sange og forskellige rekvisitter stimulerer vi børnenes sanser og hygger om dem. Vi synger og leger i ca. 40 minutter, hvorefter der er en forfriskning. Tilmelding på give.sogn@km.dk eller 51850506 Se de nærmere datoer her på hjemmesiden under aktiviteter.


  Konfirmandindskrivning

  Kirkeministeriet har udarbejdet en digital selvbetjeningsløsning til konfirmandindskrivning, så forældre fremover digitalt kan tilmelde deres børn til konfirmandforberedelse. Læs mere om indskrivning mv. under Livets begivenheder - konfirmation her på hjemmesiden. Følg linket til digital konfirmandindskrivning her:

  Konfirmandindskrivning


  Vi bygger nyt kapel

  11. juni påbegyndes nedrivning af det gamle kapel ved Give Kirke for at gøre plads til et nyt kapel med kølefacilitet. Vi håber, at byggeriet ikke vil genere naboer og brugere af kirkegården.


Kontaktoplysninger

 • Give Sognehus
 • Bøgetorvet 1

  7323 Give

  E-mail: give.sogn(at)km.dk

   

 • Telefon: 7573 1009
 • Email: g@k
 

Sociale links