Julehjælp

Personer, der er bosiddende i Give, Vorslunde eller Farre sogne, og som har behov for en økonomisk håndsrækning op mod jul, kan søge julehjælp ved Give Kirke. Man udfylder ansøgningsskemaet og afleverer det til kirkekontoret inden 3. december. Har man omvendt økonomisk overskud og ønsker at give penge til uddeling af julehjælp, kan man kontakte præsterne eller kirkekontoret.

Ansøgningsskema

Julekoncert i Farre Kirke

Årets julekoncert i Farre Kirke er med Gospel D'Light, et gospelkor, der virkelig kan få taget til at løfte sig og smilene til at bredes. En billet til koncerten koster 50 kr. og kan købes ved henvendelse til Kirkekontoret i Give fra uge 44. Tlf. 75731009, farre.sogn@km.dk.

Lejlighedskor i Give Kirke

Kom og vær med til at synge julen ind til årets julekoncert søndag d. 1. december kl. 16.00 i Give Kirke. Alle, der kunne have lyst, børn som voksne, inviteres til at synge med i koret. Vi vil synge danske sange og salmer, nogle skønne engelske carols, og hvad vi finder af dejlig julemusik. Give kirkekor samt kirkesangere, præster og kordegn medvirker også ved dette brag af en julekoncert, under ledelse af organist Marianne Røhrmann Bloch. Det bliver sjovt, så kom endelig og vær med! Vi øver følgende lørdage i Give Sognehus fra kl. 13-16: 5/10, 2/11, 16/11 og 30/11. Tilmelding senest tirsdag d. 1/10 til kirkekontoret: give.sogn@km.dk, 5185 0506, hvortil eventuelle spørgsmål også kan stiles. Det er gratis at være med.

Foredrag i Give Sognehus

Onsdag d. 13. november kl. 19.00 er der foredrag i Give Sognehus med Thomas Frøkjær. Med foredraget Tak for’ed!. En hyldest til originalerne inviterer sognepræst Thomas Frøkjær tilhørerne med på rejse tilbage i tiden til noget af alt det, han har oplevet i sit barndomsland: Heltborg i Thy. Historierne vil kalde minder frem for tilhørerne af noget tilsvarende, af noget de har set og oplevet og glædet sig over. Af herlige mennesker, de har mødt og kendt – fra dengang, før verden fik fart på. Historierne fortælles med begejstring, frimodighed og ud af stor taknemmelighed, og ikke mindst med glimt i øjet og smil på læben. Det er hensigten både at oplyse og vække til eftertænksomhed, men bestemt også at der skal være noget at grine og smile af. Entré: 50 kr. Der serveres kaffe og kage.