Niels Kjeldsens mindedag

Onsdag d. 28. februar markeres årsdagen for dragon Niels Kjeldsens død i kamp mod preusserne i 1864. Der er kransenedlæggelse ved mindestenen på Give Kirkegård kl. 11.45, hvor repræsentanter fra Niels Kjeldsen Eskadronen, Jydske Dragonregiment, Jydske Landsoldater og politiske repræsentanter deltager. Alle interesserede borgere er også meget velkomne. Kl. 12.30-14.00 vil Jydske Dragonregiment som led i markeringen opstille en kampvogn på Torvet i Give.

Babysalmesang

Der er igen babysalmesang i Give Kirke torsdage kl. 10. Fra d. 8. marts til d. 24. maj er der 10 gange med babysalmesang. Se mere her på hjemmesiden under aktiviteter.

Forårskoncert udsat

Forårskoncerten med KorDania 8. marts er desværre udsat på grund af sygdom. Vi håber på at kunne melde en ny dato ud snarest.

Give Kirkes kalkmalerier restaureres

Der er altid noget at gøre i gamle huse. Derfor er der i øjeblikket en restaurering af Give Kirkes kalkmalerier i gang. Derfor kan man ved kirkelige handlinger bemærke, at gulvet i koret er dækket af, og at der står noget gemt under hvide lagner i koret - det er stilladser, som konservatorerne er søde at pakke væk, når vi skal bruge kirken. Med udgangen af uge 10 skulle kalkmalerierne være færdigrestaurerede.

Fra konfirmand til konfirmand

Flere steder i landet kan man donere brugt konfirmationstøj, så andre kan få gratis tøj til den store dag. Her i området vil Give Sognehus nu administrere sådan en ordning. Så hvis I har konfirmationstøj, I gerne vil lade en anden få glæde af, er I velkomne til at aflevere det hos kirketjener Britta Poulsen (tlf. 5185 0507). Dermed kan kommende års konfirmationer blive en lidt billigere fornøjelse for familier, som det lykkes at finde tøj i sognehuset. Efter nogle år forbeholder vi os ret til at forære ikke-afhentet tøj til Gives genbrugsbutikker.